Er schuilt iets kleins in het Kabouterbos

Het hele jaar door

Steeds benieuwd geweest naar hoe kaboutertjes er uitzien en hoe ze leven? Dan moet je zeker eens langskomen in het Kabouterbos!

Het bos dat gelegen is op de Kempense Heuvelrug is al generaties lang bezeten door deze kleine kabouters. De ideale uitstap voor kinderen van 3 tot 7 jaren oud.

Hier kunnen ze naar hartenlust spelen in de zand- en duinenruggen, zich verstoppen tussen de wortels van de bomen en uiteraard het kabouterhuisje en hun verschillende bouwwerkjes bewonderen.

Het bos is het ganse jaar vrij toegankelijk. Ook kan je tijdens de meeste schoolvakanties terecht voor de dagvertellingen op de kabouterberg.

Voor alle info, zie de website van visit Kasterlee.

Interactieve wandeling met tablet

Ook gaan onze kabouters mee in het digitale tijdperk! De grote kabouterverhuis is daar 1 van. Aan de hand van een tablet volg je een interactieve wandeling over de Kabouterberg waar je dan te weten komt hoe die kleine kaboutertjes eigenlijk wel in Kasterlee terecht gekomen zijn.

Wil je meer info over de activiteiten op de Kabouterberg gedurende het ganse jaar, neem dan eens een kijkje op www.visitkasterlee.be